Healing Circle

Onze Services

 Healing Circle.

 Healing....


Healing is het proces waar we doorheen gaan wanneer er situaties zijn geweest die je hebben geraakt, waardoor je uit balans bent geraakt, waardoor je emoties heb opgeslagen die vast zijn gaan zitten in je lichaam, en waar je bewust of onbewust last van hebt, je niet lekker in je vel zit of het gevoel hebt dat je vast loopt.
Een healing periode is een gezingsperiode waarin het lichaam zelf stoffen aanmaakt om zichzelf te herstellen.
Wij mogen daarbij inzichten krijgen in;


 • Waar ging het "fout" of eigenlijk, waar ging het niet zoals verwacht waar we zelf dan weer een oordeel opleggen in, wat het is of had moeten zijn omdat we niet anders gewend zijn om vanuit die invalshoek het te bekijken.
  En we mogen dat nu anders gaan bekijken zonder een oordeel klaar te hebben.
 • Wat was mijn aandeel hierin, en hoe kan het anders, hoe kan ik het anders doen, zodat je wel het resultaat krijgt wat je had verwacht of gehoopt.


Zo'n healing moment noemen we processen omdat je hier doorheen moet en je er niet omheen kunt gaan, je moet letterlijk door het stof heen om je tafel op te poetsen. Dit zorgt voor een opschoning in je systeem, waardoor er weer ruimte komt voor ontspanning. Trillingsfrequenties van de healing die je ontvangt vinden hun weg in ons lichaam en kalmeren je innerlijk systeem zowel fysiek mentaal emotioneel als psychisch en brengen alles weer in balans.


     Positieve effecten zijn:

 • vermindering van pijn / gewrichtspijnen
 • maakt spieren los
 • meer in contact met je eigen gevoelens, emotie, kracht en intuïtie
 • activeren en ondersteunen van het zelf genezend vermogen
 • lichamelijke en geestelijke ontspanning, wat zorgt voor meer harmonie in denken en voelen.
 • meer balans op energieniveau
 • het helen van blokkades in aura, chakra's en de ziel.

De Gong spreekt de taal van de ziel!

Naast de Gong kunnen er meerdere klankinstrumenten samen met de Gong ingezet worden zoals klankschalen Sjamanendrum en Oceandrum Koshi rainstick belletjes etc. tijdens  Klankreizen.

Wat is Sound Healing?Sound Healing is een geluidstherapie die trillingen en frequenties van klanken gebruikt om hersengolven te synchroniseren.
Dit zorgt voor een diep gevoel van ontspanning die de trillingsfrequenties in ons lichaam kalmeren.
Die frequenties werken bovendien door tot in ons celgeheugen, wat ervoor zorgt dat alles wat zich aan trauma's, blokkades of bepaalde pijnstukken in ons systeem bevindt, losgetrild wordt om vervolgens getransformeerd te mogen worden.

Vormen van healing

Gongbad


De ontvanger wordt gedragen door de geluiden en trillingen van de Gong.
Het is een diepe, voortdurende massage van geluid en trilling, waardoor het lichaam, de geest en de ziel de hoogst mogelijke resonantie bereiken.

Gongs hebben een ongelooflijke manier om tijd en plaats te veranderen, iets wat je zelf kunt ervaren wanneer je de klanken hoort.


Waar de Gong zoal bij kan helpen:
- veranderen van overtuigingen en oude patronen
- verminderen van stress en angst
- raakt het lichaam op cellulair niveau
- verlaagt de hartslag en ademhaling
- verminderd ontstekingen
- reduceert piekeren
- verandering van bewustzijnstoestand
- verbetert focus en duidelijkheid


Gongs worden al lang erkend vanwege hun krachtige vermogen om negatieve energie te zuiveren en sterke trillingen te creëren, zowel in een ruimte als in ons energetische systeem. Veel beoefenaars en ontvangers zijn getuige geweest van hoe de Gong een individu, of zichzelf, kunnen vrijwaren van negativiteit en chaos. Hoe onregelmatigheid en weerstand worden verwijderd en het hele systeem wordt hersteld tot een staat van harmonie.


Diverse soorten van healing

About

Meditatieve healing Cirkel!

Een Meditatieve Healing Circle, is een combinatie van meditatie en healing d.m.v. bijvoorbeeld mantra's chanten, geleide meditatie, en klank ondersteuning.

Je wordt begeleid naar een transcendente staat van zijn zodat je optimaal van de healing kunt profiteren.

Wat zijn Mantra's


Mantra’s worden gezien als het medicijn voor de ziel. Deze korte gezongen zinnen of gedichten in het Sanskriet, een eeuwenoude Indiase taal, brengen ons in connectie met ons innerlijk en de wereld om ons heen. Mantra’s staan erom bekend dat zij een helend, rustgevend en verruimend karakter hebben. Ze kunnen diep in je systeem resoneren en rust, positiviteit of inspiratie geven.


Gayatri mantra

Gayatri mutra is een van de oudste mantra’s ter wereld. Het woord Gayatri betekent ritme en bescherming. Het zingen van de Gayatri Mantra beïnvloedt het fysieke lichaam, zuivert het emotionele lichaam en brengt je bij je hartsgevoel. Het is een mantra voor vrede, wijsheid, licht en vertrouwen.


De tekst;

Om bhur bhuvah svah
tat savitur varenyam
bhargo devasya dhimahi
dhiyo yonah
prachodayat


In het Nederlands:

’We mediteren op de onvergankelijke glorie van de hogere God,
hij is in het hart van de aarde,
in het leven van de lucht en in de ziel van mens, dier en natuur,
opdat hij onze geest stimuleert en verlicht.’’

Sjamanistische Trans Healing Circle


Ga mee op reis in de magische wereld van de Drum
En laat je mee voeren naar delen die jou nieuwe inzichten geven op je situatie en ontvang de helende energieën van de Spirits in de Drum. Spirits van bijvoorbeeld het Paard de Geit of de Haai en de Zeester Spirits van de Wilg.


De Haai staat voor Geestelijke Transformatie, helpt je strijdvaardig te zijn, psychische vermogens te ontwikkelen, en om onmogelijke taken te overwinnen.
De Zeester staat bekend met zijn eigenschap zijn eigen ledematen te kunnen regenereren, wat refereert aan de eigenschap om jezelf te vernieuwen en een ander en beter persoon te zijn zoals je bedoelt was te zijn. Regeneratie vernieuwing zelfvoorziening zijn gerelateerd aan de zeester. Het leert je jezelf te helen met het verstrijken van de tijd.

Is symbool voor de zintuigelijke gevoelens en hoe je die kunt inzetten om ervaringen op te doen als bron van kennis.

De Wilg is een hele emotionele boom, sierlijk en hecht veel belang bij harmonisch contact. Weet de schoonheid van de ander goed te waarderen en vraagt van jou het zelfde. De wilg heeft een groot inzicht in alle aspecten van het leven.

De wilg is een soort moeder een ijdele moeder, maar wel een waar je trots op kunt zijn.
De Geit laat je weten dat dit de tijd is om een nieuwe klim te beginnen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Neem je tijd en zet je koers uit. Wellicht is het nu de tijd om je uit te strekken uit te reiken naar grotere hoogtes. 

Vertrouwen dat je altijd landt op je voeten, vertrouwen in jezelf en je kunnen.

Het Paard staat voor vrijheid snelheid en kracht. Het Paard helpt je, je doelen te bereiken en je eigen innerlijke kracht te ontdekken zodat je die bewust verder kan ontwikkelen, zodat we ten volle ons leven kunnen leven. Het Paard vebind je met je eigen natuurlijke omgeving waardoor het je helpt om in harmonie te kunnen leven met de wereld om je heen.

Het Paard herinnert je eraan je eigen pad te volgen, en je niet te laten tegenhouden door meningen van anderen.

Hoe we vanuit onze eigen kracht en energie, doelen te bereiken en dromen waar te maken.

Neem je eigen beslissingen zegt het Paard!


Dolfijnen Healing Circle

Laat je meenemen door de energie van de dolfijn!

Dolfijn nodigt je uit om weer tijd te maken om te gaan spelen met de mensen om je heen. Beweging, spelen, lachen, vreugde en plezier is de beste manier om stress te verlichten en om ons weer als een kind te laten voelen. Zorgeloos energiek en nieuwsgierig.
Het is tijd om weer tijd voor jezelf en de mensen om je heen te maken op een leuke en speelse plezierige manier.


DOLFIJNEN AVOND MET MEDITATIE, INWIJDING EN HEALING


Dolfijnen helpen je te verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je ook groeien in je bewustzijn.


Dolfijnen inwijding

Dolfijn Reiki is een Reiki methode die is ontwikkeld door Marc Scott in zijn werk met Dolfijnen. Voor de inwijding is het niet nodig dat je Reiki hebt. Iedereen kan de dolfijnen inwijding (de energie) ontvangen. Via een Dolfijn Reiki inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun speelsheid en liefde ervaren.

De Dolfijneninwijding bestaat uit:

 • Een meditatie die je helpt de inwijding binnen te halen;
  deze meditatie helpt je, verbinding te maken met de dolfijnen, zo vaak als je wilt
 • Een healing
 • Documentatie waarin alles wordt uitgelegd zodat je de dolfijnen inwijding zelf ook kunt doorgeven
 • Een certificaat

Transcendente Meditatie Circle

Transcendente Meditatie is een techniek om lichaam en geest op te laden en een helderdere, positievere gemoedstoestand te creëren. Het is eenvoudig, natuurlijk en moeiteloos.


Transcendente Meditatie, gebruikt de aard van de geest om gemakkelijk en moeiteloos het denken te overstijgen – te transcenderen.

Wanneer mensen Transcendente Meditatie ondergaan, zijn ze vaak verbaasd over hoe gemakkelijk het is om met de eerste meditatie te beginnen en hoeveel er bereikt wordt zonder inspanning .

Het is echt een moeiteloze techniek - je hoeft niet te proberen de geest te beheersen, gedachten te volgen of je aandacht erop te richten.


Transcendente Meditatie is een effectief tegengif tegen stress en angst, en een krachtige methode om je creatieve en cognitieve capaciteit te vergroten. Mensen beschrijven vaak diepgaande veranderingen, waaronder een verbeterde gezondheid, meer helderheid van geest en betere rust."Transcendente Meditatie geeft me een eiland van rust
te midden van zoveel turbulentie"

Ceremonies & Sharing circles


Helende cirkels in de vorm van vrouwen cirkels, sharing cirkels, mannen cirkels, Ceremonies als cacao & innerlijk kind.


Het werkt helend en bevrijdend wanneer je samen kunt delen in een veilige setting waarin je gedragen en gesteund kunt voelen. Waar je gehoord en gezien wordt en niet alleen bent. De kracht van helen zit in de verbinding met de ander en met jezelf met de cacao met het kind in jou of op welke manier we ook verbinding maken met dat stukje in onszelf waarin we op dat moment niet alleen staan maar gedragen door de groep.... weten waar jij doorheen gaat.


Delen is helen
Praten is ver-laten.


Soms in gemengde groepen waarin de balans tussen man en vrouw aanwezig is. Soms in een veilige bedding van enkel vrouwen of mannen onder elkaar waarin je je niet hoeft te schamen voor wat jij ervaart.

Het aanbod;

Transcendente diepte Meditatieve Healing Circle

met klank beleving!Neem een moment voor jezelf het geeft je zoveel benefits en voldoening wanneer je even de tijd neemt voor jezelf. Te kijken en werkelijk met aandacht te kijken naar het gegeven hoe is het met mij? Niet even vluchtig maar met aandacht en compassie naar jezelf.


♡ Je vindt dan groei terug in jezelf
♡ Je vindt dan zelfwaardering terug in jezelf
♡ Je vindt dan vertrouwen terug in jezelf
♡ Je vindt dan innerlijke rust terug in jezelf
♡ Je vindt dan kracht terug in jezelf


Tijdens deze avond neem ik je mee in een diep transcenderen in jezelf naar je stilte plek waar jij kan zijn als jezelf. Waar je rust en stilte vindt. Waar transformatie plaats kan vinden.

Zullen we tijdens deze reis met elkaar ieder afzonderlijk een reis maken door jezelf heen. Ik zal je hierin begeleiden via geleide meditatie en klank.


* Door Ademwerk
* Een bodyscan
* Een visualisatie / inzichtelijke tekst beleving.
* Een healing van het systeem of wat er aan de grondslag ligt wat geheeld mag worden.


Kijkend naar je eigen schoonheid en puurheid wanneer jij je in je hartgebied vertoefd. Kun je zien hoe mooi jij bent.

Onder begeleiding van de talking stick zullen we de Sharing Circle inzetten waarin iedereen de ruimte krijgt om ervaringen of vragen die opkomen te delen of te vragen.

Na afloop zal je met een opgeruimd, fijn, warm en liefdevol gevoel weer naar huis gaan.


Wat vragen wij aan jou?
Een tegemoetkoming van 11,- voor het kunnen organiseren van dit event.
Wat wordt overgedragen via een betaallink bij aanmelden. Dit is tevens jou bewijs van deelname.

En na afloop een donatie voor wat je die avond hebt gekregen van de persoon die de avond begeleid heeft.

Aanmelden via het contactformulier of een persoonlijk berichtje naar Marlon Schalkwijk via 0627363812 voor de afbetaling via betaallink.


Afmelden kan kosteloos tot 5 dagen van te voren.


We verwachten jou om 18:45 uur zodat we optijd kunnen beginnen.Praktische tips

Zorg goed voor jezelf!
Er zijn matjes dekens en kussens aanwezig maar wees ook zo vrij om dat mee te nemen wat je nodig hebt. Er is ook ruimte om je eigen stoel mee te nemen wanneer liggen voor jou niet prettig is.

Denk aan;
lekkere warme sokken
een flesje water
die heerlijke kussen voor onder je hoofd rug of knieën.


Wij ontmoeten jou graag tijdens deze vrijdagavond

op 27 oktober van 19:00-21:30 uur

Aanvang 18:45 uur

Harte groet Marja & Marlon.

Hou rekening met een eventuele kleine uitloop.

Wij vinden het belangrijk om iedereen de tijd te geven, maar zullen grenzen daarin bewaken.

Vrouwen Cirkel & Cacoa Ceremonie - Sharing cirkel!


Onder leiding van Claudia Gaillard - Bliss of LifeLieve vrouwen,

voel jij ook de behoefte om te verbinden met jezelf en andere vrouwen? Een plek om gewoon even te ZIJN in alle liefde, waar je gedragen zult worden…

Op vrijdag 24 november zal Claudia Gaillard een introductie geven van een vrouwencirkel gecombineerd met heilig cacaoIn de vorm van een vrouwencirkel en cacao ceremonie waarin er ruimte is voor;

Verbinding - Meditatie - Healing & Sharing

vrouwencirkels zijn een eeuwen oude traditie waarbij vrouwen samen komen om te verbinden, te delen en te helen…


Verbinding!
We creëren een safe space waarin we ons verbinden met onze liefdevolle vrouwelijke kracht en onze innerlijke wijsheid


Sharing!
Een plek waar er zonder oordeel echt naar elkaar geluisterd word, een safe space waar je word gezien en gehoord.Ook zullen we cacao gaan drinken op ceremoniële wijze. (voor degene die dat willen)
Cacao werkt niet hallucinogeen, maar wel activerend. Het begeleidt je gentle op een innerlijke reis en raakt zachtjes ons hart aan waardoor we nog meer ons hart kunnen openen


Cacao van jou!!! Liefs Claudia


Datum: 24 november 2023
Tijd: 19.00 tot ong 21.30
Aanvang 18:45 uur

Locatie: de grote zaal van de oase
Benschopperweg 342 IJsselstein


Exchange:22,- voor de zaalhuur en de cacao

Wij vragen een donatie aan het eind van de avond als dank voor Claudia naar wat de avond voor jou waard was. We stellen het opprijs wanneer je je aanmeld via het contactformulier of een WhatsApp via 0627363812 voor een betaallinkje zodat jou plekje definitief is.

Wij ontmoeten jou dan!Aura Reading - Healing Klankbad.

Visualisatie-relaxatie...


29 december 19:00 - 21:30 uur plus gezellig samen zijn.

Lieve lezers, in deze laatste maand van het jaar willen we je graag meenemen naar het nieuwe in jou, en het nieuwe wat voor ons staat. Wanneer we dit jaar gaan afsluiten zo vlak voor oud en nieuw in een samen zijn van een helende cirkel. Waarin de uitnodiging ligt om naar binnen te keren en je mee te laten nemen in visualisatie-relaxatie.


Wanneer je niet visueel bent zul je de relexatie dieper gaan ervaren.
De klanken van de klankinstrumenten als Klankschalen Gong Drum Koshi klankbuizen etc. zullen je diep raken en dat in beweging zetten wat nu voelbaar mag worden. Het programma van deze avond zal begeleid worden door Hans van Dodewaard
Spirituele Praktijk Hans & Marlon Schalkwijk van de Vlindervalei zal het programma ondersteunen en omlijsten d.m v. de klankinstrumenten die zij op intuïtieve wijze zal inzetten.


Hoe ziet de avond eruit?
♡ Je zal in een ontspannen houding gebracht worden door een relaxatie-visualisatie en de klanken van de instrumenten.
♡ Aura Reading; heeft als doel te steunen, meer inzicht te geven het aanreiken van handvatten, om eventuele problemen zichtbaar te maken en beter te kunnen hanteren.


Als gevolg van een natuurlijke aanleg lukt het Hans om af te stemmen op de aura om ons heen. Indrukken van iemands uistraling vallen hem als het ware spontaan toe. Een aura geeft informatie over je eigen energie je karakter, maar ook je emotionele-geestelijke gesteldheid. En de inzichten die hierbij naar voren komen. Juist die zaken die nu gezien mogen worden komen naar voren en worden door Hans uitgelezen, waardoor Hans als een spiegel fungeert. De informatie die vrijkomt stimuleert, en werkt door de herkenning ook vaak ontspannend en helend. Tijdens de reading komt vaak een persoonlijk talent naar voren wat deze avond zo boeiend maakt voor jou als deelnemer.


Waar ben jij nu zo uniek in en hoe uit dit in jouw aura!

♡ Sharing; deel je ervaring stel je vragen.

Delen = Helen - Praten = ver-laten!

Stel je vragen waar je zelf geen zicht op hebt of het niet helder kan krijgen. Je kunt dan denken aan, werk, gezondheid, relaties, overgegane dierbaren. Hou er rekening mee dat de Readings de essentie kort zullen belichten van wat nu belangrijk is om met je te delen. Heeft het je de aandacht gewekt en wil je hier verdieping op nodig ik je uit om bij Hans een persoonlijk consult te boeken.


Healing Klankbad; Marlon zal je begeleiden naar een diepe relaxatie om het gehorene dieper te laten inbedden waardoor er op dat gebied heling kan plaatsvinden in het fysiek en energetische lichaam. Alles wat daar niet meer hoort aan patronen overtuigingen die je over jezelf hebt eigengemaakt zullen de ruimte krijgen om zich los te maken van jouw systeem. Het kan dus zijn dat je dit meeneemt in de ervaring tijdens het klankbad. Dit is een heel natuurlijk proces en maakt je bewust van de onrust die in jou aanwezig was en nu aan het loskomen is om te vertrekken.

Tijdens de healing richten we ons naar de Bron en vragen we om kracht die mag neerdalen als een waterval van licht in de kring. Voor heling van onszelf en onze dierbare, en de wereld om ons heen.

Note; Tijdens de reading, zal Hans alleen dat zien wat gezien mag worden. Je hoeft geen angst te hebben op wat hij allemaal van jou gaat zien. Daar heb jij onbewust je persoonlijke bescherming opgezet.Gezellig naborrelen;
Omdat het ook het eind is van het jaar 2023 wil ik (Marlon) je de uitnodiging geven om een versnapering mee te nemen zodat we ook hierin met elkaar kunnen delen van de giften die op deze avond aanwezig zijn. Je kunt dan denken aan nootjes, chocolade, olijven, cherry tomaatjes, druiven etc.

Hou dus er rekening mee dat de eindtijd de tijd is van het officiële gedeelte.

Kan je niet blijven dan ben je vrij om te gaan wanneer dat voor jou oké is.


Praktische informatie
aanvangstijd 18:45 uur
Opening 19:00 uur
Eindtijd officiële gedeelte 21:30 uur
Gezellig samen zijn .....

Locatie Wijkcentrum De Oase
De grote zaal Benschopperweg 342 IJsselstein.
Telefonisch te bereiken 06-27363812

Energetische bijdrage 22,- plus een extra donatie voor Hans & Marlon.

Ticket; is te verkrijgen via Marlon Schalkwijk... WhatsApp 0627363812


Wat neem je mee?
Voor het officiële gedeelte
♡ fijne kleding die niet knelt
♡ lekkere warme sokken voor de koude voetjes
♡ Een dekentje is aanwezig, maar neem gerust je eigen dekentje ook mee
♡ Een kussentje is aanwezig, maar de ervaring leert dat je eigen kussen wel heel erg fijn kan zijn.
♡ Een matje is aanwezig, maar een matras zou wellicht tijdens het klankbad wel fijner zijn om op te liggen.
♡ Een flesje water om tijdens het officiële gedeelte bij de hand te hebben.
♡ contant geld voor de donatie achteraf

♡ voor het gezellig naborrelen met thee en versnapering neem je iets te knabbelen mee zie uitleg.
Voor water en thee wordt gezorgd.


Wij Hans & Marlon ontmoeten jou graag deze avond als afsluiting van het jaar en voor mooie inzichten voor het komende jaar.

Harte groet Hans & Marlon.


Agenda Healing Circle's* juli ....................   28ste '23

* augustus........  25ste '23

* september....  29ste '23

* oktober ..........   27ste '23

* november....    24ste '23

* december.....   29ste '23

Visit Us

Adres
"De Oase".
Benschopperweg 342

3401 BZ IJsselstein

Elke laatste vrijdagavond van de maand
19:15 - 21:30 uur