About

Onze services en expertise

Praktijk de Bron

Waarvoor kun je bij praktijk de Bron terecht?


Persoonlijke aandacht: Je ervaring en behoeften staan voorop bij Praktijk de Bron. Ik geef alleen cursussen in zeer klein groepsverband, zodat ik alle tijd voor je kan nemen. Je krijgt zo volledige persoonlijke aandacht en kunt rustig vragen stellen.

Flexibele agenda: Komt een datum/dag voor een cursus je niet uit dan kijken we in overleg naar een datum die je beter schikt.

Nazorg: 1 x in de maand geven we een open Reiki avond (oefenavond) voor alle Reiki beoefenaars. We komen dan samen en geven elkaar een Reiki behandeling om de kennis van Reiki verder te verdiepen. Ook na de cursus of na een behandeling kun je altijd bij me terecht met je vragen of een goed gesprek.

Wat Biedt Praktijk de Bron

  • Opleiding Reiki I, Reiki II Reiki 3A en Reiki 3B
  • Opleiding Kundalini Reiki
  • Energetisch dieren therapie
  • Kleuren therapie


Workshops:

  • Emotional Freedom Techniques (EFT)
  • Alles over Aura
  • Automatisch schrift
  • Kleuren leer.


Over mij

Hallo ik ben Marja de Bruin            
                       

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit en gezondheid. Op spirituele beurzen werd me meermaals gezegd dat ik “helende handen” heb en dat ik daar misschien iets mee kon doen.

Pas in 2001 kwam ik in contact met Reiki en het jaar daarop kreeg ik mijn inwijding in Reiki I.  Acht Jaar later heb ik Reiki II gedaan en sinds 2012 ben ik gecertificeerd Reiki Master en sinds 2019 ook Kundalini Reiki Master.


In mijn jeugd liepen ziekte en medicijnen als een rode draad door mijn leven. Na mijn reiki 1 inwijding, als reiki beoefenaar, werd ik me er van bewust dat er een andere manier moest zijn dan medicijnen. Dat ziekte een oorzaak heeft en door, maar medicijnen te slikken werd de oorzaak niet weggenomen. Door mijn spirituele groei kreeg ik steeds meer het besef waar ziekte nu eigenlijk vandaan kwam en bleek uiteindelijk dat ik zelfs in staat was om ook zonder medicijnen te leven.


Reiki werd mijn passie, en ik wilde heel graag andere mensen, ook leren om op een eenvoudige manier hun handen te gebruiken, om energie over te brengen. Hierdoor krijgen ze meer energie, blijven ze emotioneel beter in balans en zijn ze goed geaard. Lichamelijke en psychische klachten kunnen dan sterk verminderen.


Door het leren van Reiki is het mogelijk om als mens te groeien, bewuster en gezonder te worden. Vaak is het leren van Reiki voor mensen de eerste stap in hun spirituele groei en daar help ik graag bij.


Marja