Bewustzijnscafé

Ontmoet ons tijdens ons  Bewustzijnscafé!

Ontmoet, Deel & Ervaar!

Delen vanuit je kennis en ervaringen.

Ontmoet


Nieuwe mensen ontmoeten die net zoals jij denken. Waarbij je jezelf kunt zijn, die je begrijpen en die net als jij de verbinding met anderen zoekt.

Een ontmoeting met JeZelf in diverse thema's waarin we bewust worden van wat er in ons leven speelt.Deel


Informatie, ervaringen, ontdekkingen. We delen graag de informatie vanuit ervaringen die we zelf hebben opgedaan.
Het delen van je ervaring kan een ander weer helpen in hun eigen proces.

De verschillende ervaringen geven een breder perspectief op de materie.Ervaar


Ervaren geeft ons een breder perspectief, een idee waar de materie over gaat. We kunnen het zelf voelen of dit bij ons past, of dat je het anders zou willen doen.
We krijgen inzichten in welke stappen we mogen en kunnen nemen en welke stappen we mogen laten.

Thema's 


Thema's die we bieden tijdens deze bijeenkomsten worden aangeboden vanuit persoonlijke ervaringen. Die we zelf hebben opgedaan, die op ons levenspad zijn gekomen in de reis naar onszelf.
We bieden thema's die uit het leven gegrepen zijn en waarvan we de betekenis niet meer wisten.

Vanuit de kijk naar onszelf, naar onze eigen wereld en de wereld om ons heen z
etten we een rode draad uit, waarin we verschillende facetten meenemen en waarvan we meer mogen weten dan we nu doen.
Ze geven verdieping in jezelf en in je leven, zodat je je werkelijke leven kunt gaan beleven.
Leer jezelf weer kennen en geef jezelf de ruimte om te helen en oude patronen los te laten.

Zo binnen zo buiten!

Binnen het bewustzijnsCafé willen we meer het gespreksvorm gaan inzetten binnen het café, zodat de energie van de setting van een café voelbaar is.

Samen je ervaringen delen is voor nu de norm in het leven.
We hebben dit altijd voor onszelf gehouden, omdat dit ons zo aangeleerd is vanaf het begin van ons leven.

We filosoferen over thema's die als een rode draad door ons leven lopen. Thema's die we oppervlakkig benaderd hebben maar veel meer diepgang bezitten dan we ons kunnen bedenken. Mogen nu aan de oppervlakte komen zodat we meer bewustwording kunnen verschaffen. 

Gewaar worden van dat wat onzichtbaar was geeft ons ook een innerlijke boost en de ruimte om tot groei en ontwikkeling te komen.

Onze visie voor het Café is dat we meer op diepere lagen bewust mogen zijn van het leven en alles wat het leven ons biedt.
Er bevindt zich zoveel informatie in het leven om ons heen wat weer kan helpen voor eigen inzichten en je eigen processen.
Wij zijn van mening dat dit zoveel mogelijk verspreid mag worden zodat er hier zoveel mogelijk kennis van genomen wordt.


Het doel wat we hiermee willen bereiken is innerlijke vrede bij de mensen. Vrede in de natuur zowel voor plant boom en dier als in de mens. Waardoor mens dier en natuur in harmonie met elkaar verbonden zijn.


Worden er workshops aangeboden om het jezelf eigen te maken met oefeningen  en handvatten zodat je weet wat je kunt doen in bepaalde situaties.

Je Binnenwereld & Buitenwereld in balans brengen!

Binnen en buiten lopen door elkaar heen en zijn verweven met alles wat we doen.
De soepelheid van deze beweging in de natuur zit ook in onze eigen natuur waar we zo ver vanaf zijn komen te staan.
Waardoor we stram zijn geworden en niet meer zo makkelijk mee kunnen bewegen met onze eigen natuur die door ons heen stroomt.

Wij zijn net als- gelijke van de natuur die we in onze buitenwereld zien.
Hoe makkelijk de natuur zich kan aanpassen aan de omstandigheden, kunnen ook wij ons zo gemakkelijk aanpassen aan de omstandigheden in ons en buiten ons. Maar zijn we verleerd en zitten we vast in een aangeleerde structuur van patronen die we als gewoon zijn gaan waarnemen.


Zo binnen zo buiten en dit in balans brengen is de Bron van het leven wat net als de jaargetijden in de vorm van een cyclus steeds weer wisseld maar dan nu in processen gezien, als van Rups naar Vlinder in ons leven tot uiting komen.

Deze transformatie is de enige vanuit de natuur die gelijk is aan onze natuur en transformaties. Alles wat we doen in ons stenen huis en de omgeving daaromheen doen we ook voor ons zelf en het lichamelijke huis waar wij in wonen het werkt energetisch op elkaar in.


Onze visie is het belang van zichttbaarheid in alle lagen van deze natuurlijke stroom in ons, het is de schepping die ons zo gecreeërd heeft om dat naar buiten te brengen. Zodat we een nieuwe toekomst kunnen creeëren vanuit de universele energie Liefde.


Ons doel is de mens bereiken; zodat deze de innerlijke kennis die aanwezig is, naar het bewustzijn te brengen zodat ze weer verbonden zijn met hun authentieke ZIJN.

Patronen- Gewoontes -
Overtuigingen - Gedachten  doorbreken!

Door het bespreekbaar te maken kunnen we alles waarin we vast zaten doorbreken

Vanaf de geboorte, zodra we op de wereld geboren worden komen we terecht in een fuik wat gecreërd is door de jaren heen. Waarin systemen zijn ontwikkeld waarvan we nu weer weten en mogen weten dat deze systemen ons niet geliefd zijn en ons zeker niet hebben geholpen in de persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Het heeft ons vast gezet in een cyclus die een herhalend patroon heeft neergezet als een visieuze cirkel waar we niet of moeilijk uit konden komen. Bij elke reincarnatie kwamen we telkens weer in deze loop terecht en begonnen we weer van voor af aan.

Tijdens onze levens hebben we patronen, gewoontes overtuigingen en gedachten gecreeërd die we als eigen hebben aangenomen en zijn geloven als waarheid.

Er werden situaties gecreeërd die ervoor zorgde dat we in deze loop in dit fuik bleven en we niet zouden evolueren.


Met het BeuwstzijnsCafé willen we deze kennis weer terug brengen in het bewustzijn door er samen over te praten. Dit doen we maandelijk omdat vanuit deze Bron telkens weer nieuwe onderwerpen naar voren komen waar we dan weer de aandacht op willen leggen. Uitgepraat zijn we nooit!Aankomende Bijeenkomsten:


Ontmoet ons bij onze cafés voor meer verdieping in je leven.* maart …        17e _ '24

* april ...           21e _ '24

* mei ...            26e _'24 (ivm pinksteren)

* juni ...             23e _'24 (ivm vaderdag)

* juli ...              21e _ '24

* augustus ..   18e _'24

Aanbod vanaf februari 2024


Creatie Sharing Circle

Vanaf februari dit jaar zal er elke maand een Creatie Sharing Circle zijn met steeds een nieuw thema wat aansluit op de energie die voelbaar is op dat moment.

Een creatie cirkel geef je toegang tot inzichten ten opzichte van wat jij in je leven wilt creëren of hebt gecreëerd, e geeft je de mogelijkheid om een andere creatie te kiezen.

Niet vanuit denken, maar vanuit voele en doen. Laat de creatie die je hebt gecreëerd zie wat er werkelijk leeft in jou.

Wanneer we er verhaal aan geven raken we de kern van waar het omgaat vaak kwijt en draaien er omheen


He beeld laat de werkelijkheid zien. Waardoor er ee stukje bewustzijsverruimig komt op je eigen denken en handelen. 
Door dit te integreren in je leven leer je jezelf te corrigeren wannneer je in je eigen valkuil stapt. Hoe vaker je dit oefent hoe eerder je het doorhebt en het dus kan voorkomen. Op deze manier me jouw maniertjes bezi zijn geef een helend proces in jouw hele systeem. Wanneer je het daarbij ook in het beeld veranderd veranker je het waardoor de verandering ingezet kan worden.


Door het met de anderen te delen inn een sharing rondje, spreek je het uit dus kan het gezien en gehoord worden wat er in jouw leeft, maar krijg jij ook zicht op wat je doet en wat je zegt en deze twee kunne totaal anders zijn van elkaar.


Hoe ziet zo'n creatie sharing circle eruit?


We starten met een kort voorstel rondje.

Me een klank geleide meditatie breng ik je naar je sile plek door de golven heen aar de diepe van de zee;

waar geen ruis meer is

waar er volkomen stilte is

waar gedachten beelden worden

waar denken voelen wordt.


Vanuit deze stile zetten we dat in beeld wat we ervaren/meegekregen hebben. 
Wanneer we klaar zijn met de creatie delen we onze ervaring en wat we vandaaruit gecreëerd hebben i de sharing circle.


Marco en Marlon zullen deze sharing circle leiden in wa je vereld e wa je heb gecreëerd e verale in inzichten en handvatten zodat je je bewust wordt van wat je doet en wat je zegt. We neme je een stukje mee de diepere lagen in die jij onbewust vermijd.


Ruimte om eventueel je creatie aan te passen.


Na deze sharing circle zeten we nogmaals de klankgeleide mediatie in me een langere stilte om helemaal het gevoel te kunnen inbedden in je eigen systeem en de onrust die erop ligt los te weken.

We sluien af met een laatste sharing rondje.

Praktische informatie


  • 17 maart 14:00-16:30 uur Vorm geven
  • 21 april 14:00-16:30 uur I Am - I Can
  • 26 mei 14:00-16:30 uur Hier sta ik

Locatie

Benschopperweg 342 (eind v/d straat) IJsselstein


Bijdrage; 20,- incl materiaal

Aanvang 13:50 uur

Aanmelden via deze knop of stuur een berichtje naar mail of telefoon bel of app

Visit Us

Adres
"De Oase".
Benschopperweg 342

3401 BZ IJsselstein

Elke 3e zondag van de maand
13:30 - 17:00 uur

Neem contact op met ons

Wil jij je verbinden met gelijkgestemden?

NIeuwe mensen ontmoeten, die net als jij onderweg zijn naar zichzelf. Bezig zijn met zelfontwikkeling en bewustwording. Verdieping zoeken in het leven en daar met anderen over willen praten. Sta jij open voor informatie, wat betreft gezondheid en welzijn, zelfhealing en zelfzorg.

Bewust leven!
Dan is dit the place to be!